Vores profil

Om frisørsalonen

Salonen er beliggende i Brobjerg Centret i Egå, ved Grenåvej, ovenpå Føtex, med gratis parkering og har eksisteret i 37 år.

Hos os er teamet en blanding af elever og frisører, unge og ældre, frisører, stylister og color experts. Vi elsker at lave color, store forandringer og finde det bedste frem i kunden. Du kan se hvad vi laver på Instagram og FB.

Vi laver Shellac og manicure, samt Eye Lash og Brow lift, så vi kan nå hele vejen rundt om velvære.

Det er vores ønske, at give hver enkelt kunde, en ekstraordinær oplevelse med personlig service og rådgivning, vi imødekommer gerne de fleste ønsker.

Vi er en salon der favner hele familien.

Ord fra indehaveren

En stor del af mit hjerte

Brobjerg centrets frisør har været en stor del af mit hjerte siden 1990, hvor jeg som helt ung og nylig udlært, fik job som frisør stylist og i 2006 købte salonen og blev ”mester”.

Totaloplevelse

Det er vigtigt for mig, at dit besøg hos os byder på en totaloplevelse, lige fra en snak om dine ønsker, analyse af hår og hovedbund, forkælelse i vores massagevaskestole, til de nyeste teknikker og trends i klip, krøl og farve behandlinger, samt kompetent rådgivning omkring produktvejledning.

Holdet bag

Alle mine frisør stylister, har den anerkendte 4 – årige uddannelse og vi tager socialt ansvar ved, at altid have frisørelever i vores salon.

Vi deltager i mange kurser i ind/udland, er Kerastase ambassadør, stiller op i Mesterskaber og vi blev kåret som Danmarks 2. bedste Kerastase oplevelse i 2019.

Bedste hilsner
Pernille – indehaver af Brobjerg Centrets Frisør